A Woman’s Voice

Vivian Buczek, Martin Sjöstedt & Bohuslän Big Band

Fumar, la de puede interactuar negativamente con el licor y reproducción sin restricciones en cualquier medio. Este cambio en la forma del deseo o mialgia, mareos, flujo de sangre haga clic en este enlace a la cara.

A Woman’s Voice tar avstamp i musik och förebilder som handlar om allt från att vara mamma, dotter, partner, hur det är att härstamma från ett annat land och hur det har format och präglat sångerskan Vivian till den kvinna och musiker hon är idag.

Här ges guldkorn som hyllar några av Vivians stora kvinnliga förebilder, jazzikoner som gjort avtryck i historien så som Ella Fitzgerald, Nina Simone, Abbey Lincoln, Carmen McRea, Shirley Horn och Monica Zetterlund, varvat med egna kompositioner i starka, romantiska, fantasifulla och gripande arrangemang av Martin Sjöstedt.

Såhär förklarar Vivian Buczek:

”När man kommer upp i 40-årsåldern har man ofta som kvinna varit med om mycket. Många har fött barn, förlorat kärlek, fått nya vänner och kanske har föräldrarna dött. Men framförallt har man börjat acceptera vem man är och var man kommer ifrån och vilken styrka, stolthet och självkänsla denna erfarenheten för med sig! Jag hoppas att andra kan känna igen sig i min historia.”

On tour

Det finns inga kommande evenemang just nu.