Barn & unga

Vår underbara värld

Med Hyvel-Bengt & Jonny Dyckert och Bohuslän Big Band

Häng med på en musikalisk äventyrsresa med Hyvel-Bengt & Jonny Dyckert och Bohuslän Big Band! Genom ett kunskapsfyrverkeri med roliga låtar och sketcher får du lära dig mer om jordens bästa underverk, coola uppfinningar och spännande äventyr. Skratta och fatta!

Lyssna till låtar om kvinnor och män som fått snilleblixtar och skapat fiffiga saker som ingen tänkt på förut. Som New Yorkaren Mary Anderson som uppfann vindrutetorkaren och Alfred Nobel och hans bror och deras panguppfinning dynamiten. Du får också lära känna våghalsiga äventyrare som Sally Bauer som simmade över Engelska kanalen, piraten Anne Bonny och norska upptäckaren Thor Heyerdahl som seglade över Stilla havet på en flotte. Du får till och med besöka kinesiska muren och andra häftiga underverk!  

“Vår underbara värld” är en humoristisk och svängig föreställning som spelats sedan 2016 och är en populär skol- och familjeföreställning, musiken från föreställningen gavs också ut på skiva hösten 2022. Henrik Wallgren och Per Umaerus har skrivit text och musik och spelar karaktärerna Hyvel-Bengt & Jonny Dyckert. Föreställningen är en del av Bohuslän Big Bands uppdrag att spela för barn och unga och uppskattas av alla åldrar. 

Vår underbara värld

Foto: Daniel Strandroth

Boka bandet

Vill du boka denna produktion eller har frågor om teknisk rider, stage plot och pris? Varmt välkommen att kontakta Bohuslän Big Bands produktionsavdelning.

Turneperiod: 25 februari till 5 mars 2023

1 – 2 föreställningar per dag

Längd: ca 45 minuter

Ålder: 6-12 år, max antal 400

Pris: 1 föreställning 15 000 kr, 2 föreställningar samma dag 20 000 kr

 

Kontaktuppgifter för bandet

Arrangörsmaterial
Här kan du ladda ner pressbilder, evenmangstexter, marknadsmaterial med mera.

 

Hämta arrangörsmaterial

On tour

Det finns inga kommande evenemang just nu.