DoReMi SaFaRi

Bohuslän Big Band med Andreas Glans & Viktoria Glans

Bohuslän Big Band med Andreas Glans, Viktoria Glans. Gästsolister Frida Olofsson, Ellen och Anna Eliasson, Nils Landgren. Körsång av Mölndals kulturskolas barnkör,

"DoReMi SaFaRi" är en musikalisk safari i storbandstappning där vi presenterar 19 olika afrikanska djur och den lilla svenska gösen Gösta som simmat vilse. Sångerna är hämtade ur en sångbok skrivna av Per-Åke Wennerberg.

Texterna handlar om djur som lever på den afrikanska savannen. Djuren har egna personligheter, vilket också hörs i Per-Åkes kompositioner och arrangemangen som är skrivna av musiker i Bohuslän Big Band. Låtarna är enkla och roliga att sjunga med i och den riktar sig till barn från 6 år upp till 11 år.

Här hittar vi bl a boaormen Moa, den vackra och kissnödiga giraffen Zerafe och den dansanta Nusse Noshörning. Detta är en möjlighet att sjunga ny barnmusik samtidigt som man får höra ett livs levande storband med saxofoner, trumpeter, tromboner, piano, bas och naturligtvis trummor.

På skivan medverkar förutom Bohuslän Big Band även Andreas Glans tillsammans med sin dotter Viktoria. Bland övriga medverkande hörs även bandets konstnärlige ledare Nils Landgren.

Dela

Spotify

BOHUSLÄN BIG BAND I SOCIALA MEDIER

KONTAKT

Telefon
031-85 04 55
076-104 90 28

E-post
eric@bohuslanbigband.com

note

HITTA HIT

Post- & besöksadress
Bohuslän Big Band
Frölundagatan 118B
431 44 Mölndal

 

NYHETSBREV

Prenumerera på Bohuslän Big Bands nyhetsbrev, så får du reda på det senaste om vad vi håller på med eller befinner oss.

Fyll i ditt namn och e-post för att få nästa brev

Namn
E-postadress